top of page

RECENT POSTS: 

HALLGASS MEG!

  • handy-icon_09_bw.png
  • Black YouTube Icon
  • Grey YouTube Icon

Ao No Exorcist Movie + Special

Movie


"Úgy ezer évvel ezelőtt egy éhes démon vetődött a faluba, minek egy ártatlan kislány viselte gondját. A lény, kedvességéért cserébe, elfeledtette a falusiakkal a hétköznapok gondjait és látszólag boldogan éltek, nem törődve semmivel. Egy napon azonban egy ördögűző jött, ki elzárta a démont, s ezzel fölszabadította az embereket annak befolyása alól. A démonnal együtt később a falu is eltűnt, de tizenegy évente megünneplik a napot, hogy ez a történet sose merüljön feledésbe."


A városban mindenki az ünnepségre készül, ehhez ugye előkészületek szükségesek, mint a védőfal megerősítése. Segítséget is kapnak, aki Shuraval együtt dolgozik. Közben Rinéknek is meggyűlik a bajuk a Fantom Vonattal, ami a későbbiekben még sok fejfájást fog okozni nekik. Azonban rálelnek egy ismeretlen démonra, aki ártalmatlan, gyermeki külsővel rendelkezik. Mephisto a gondozását Rinre bízza, akinek hamar a szívéhez nő. Azonban nem is sejtik milyen következményei lesznek ennek.


A történet hozta a formáját, minden fontosabb szereplő visszatért, a zene is helyén volt, jó kis mozi lett. Tényleg, aki szerette a sorozatot, annak ez is tetszeni fog. Ugyan nem lehet tudni, hogy mikor játszódik, de ajánlatos a sorozat után nézni.

Special: Runaway Kura (Kuro elszökik)

A történet nagyon egyszerű. Mint a címe is mutatja, a főszereplőnk ezúttal Kuro lesz, aki gondol egyet, majd kalandos útra indul. Rin ugyanis megette a vacsoráját, Kuro megsértődött, és végülis ezért szökött el. Végigkövethetjük a gondolatmenetét, megismerhetjük az érzéseit.

Ez is hozta a megszokott formáját, vicces volt és szórakoztató, némi drámával megfűszerezve. Érdemes megnézni! ;)

Megj: 1. kép "Mi? Nyílt egy új Otaku bolt?" 2. kép "Várj, először még ki kell rabolnom egy bankot"


bottom of page