top of page

RECENT POSTS: 

HALLGASS MEG!

  • handy-icon_09_bw.png
  • Black YouTube Icon
  • Grey YouTube Icon

Merry X-mas! I. nap

Sziasztok! Egy karácsonyi különkiadással érkeztem hozzátok, melynek keretei közt kedvenc animével kapcsolatos videónkat osztjuk meg veletek, melyekre a Youtubeon barangolva találtunk rá. Figyelem! A videók sorrendje véletlenszerű, nem feltétlen az 1. a legeslegkedvenc.

Mostanában rámjött, hogy különböző AMV-ket nézek, így most bőven tudnék hozni nektek, azonban csak a legjobbakat szeretném veletek megosztani, így a személyes kedvenceimet hoztam.


1. Fairy Tail

2. Naruto


Nagyon sok paródiás és vicces jelenetes videót nézek különböző animékből. Ezeket mindenképp látnotok kell, ha szeretitek az adott sorozatot.


1. Fairy Tail-es vicces jelenetek sorozat

Ez ugyan eredeti japán nyelven megy és német felirattal, de nagyjából megtudod érteni, hogy mi folyik ott, ha láttad az animét. :D


2. Attack On Titan paródia: A fal mögött

Pár jó humorú haver gondolt egyet és belekezdett ebbe, aminek én csak örülni tudok. Az első rész megnézése után nem bírtam egy pillanatra sem megállni, végignéztem az összes addig felrakott videójukat és várom, hogy jőjjön a folytatás. Eddig a 14. részig jutottak el.


3. Naruto paródia: Egy akatsukis élete

Egy nagyon vicces paródiája a félelmetes bűnöző bandának. A 31. rész után már sajnos nem folytatódik és nem valószínű, hogy fog, de ha megtetszett Fekete Dani humora, akkor keressétek fel a Széles Mosoly nevű képregényét.


4. Naruto paródia: A Hebi-s barmok

Tulajdonképpen a füvezés a fő téma, de nagyon vicces. Összesen 17 rész van belőle és igazán folytatódhatna, kár hogy vége.


bottom of page