top of page

RECENT POSTS: 

HALLGASS MEG!

  • handy-icon_09_bw.png
  • Black YouTube Icon
  • Grey YouTube Icon

Makai Ouji: Devils & Realist

Egyik személyes kedvencem.

Történet: A múltbéli Londonban vagyunk, ahol William egy kiváló diák. William egy gazdag család egyik utolsó tagja. Egyik nap az igazgató hívatja és közli vele, hogy még nem fizették ki a tandíját. William haza megy és meglepetésére csak a komornyikját találja ott. A család teljes mértékben csődbe ment. William mindent tűvé tesz, hogy találjon valamit, amin pénzt kereshet. Ő és Kevin (komornyik) a ház alatt találnak egy olyan ajtót amiről nem is tudtak. Innentől kezdve teljesen megváltozik az élete. William betöri az ajtót. Megsérül, és egy vércsepp kerül a földre. Mire nem képes egy kis vér. Ott terem Dantalion, a pokol hercege. Aztán mik is vannak még? Démonok (Dantalion), angyalok, Salamon, Lucifer.


Grafika:

Nekem teljesen megfelelő volt.


Szereplők: William: Okos, realista, rettentő gazdag. Persze csak múlt időben. És akkor sem hisz természetfeletti dolgokban, ha a saját szemével látja. Dantalion: A pokol nagyhercege. Lucifer személyes kedvence. Eléggé nagy ereje van. Mindig jó a kedve. Na meg persze jól is néz ki.

A többieket nem írom le. Szerintem a főszereplők ők. És a többinek elég érdekes személyisége van.


Na, erről ennyit. Animékkel teli, boldog ünnepeket!


Pontozás:

Szupszup-san: 10/10

Kichi-chan: 10/10 (igen, Kichi-chan is imádja :P)

Elnézést kérünk a késlekedésért, de a helyzet a következő volt: Kichi-chan drágaság elfelejtette a jelszavát, így csak a saját gépén tudja igazgatni az oldalt, ezzel meg az volt a probléma, hogy a szobája át lett alakítva (falfestés+tapéta) szóval a gépét szépen szét kellett szedni. Aztán mikor újra összelett rakva, a drága gép-chan úgy döntött, hogy sztrájkol és nem lehetett bekapcsolni. A problémát mostanra sikerült megoldani, mi pedig rohantunk a kritika felrakásával! :) Mégegyszer elnézését mindkettőnk nevében.


bottom of page