top of page

RECENT POSTS: 

HALLGASS MEG!

  • handy-icon_09_bw.png
  • Black YouTube Icon
  • Grey YouTube Icon

Perfect Girl Evolution/Yamato Nadeshiko Shichi Henge


6 „főszereplő”. 4 fiú és 2 lány. Romantika. Dráma. ÉS akció, horror, vígjáték. Egy eszméletlen anime 25 részben. Érdemes megnézni.


Történet: Négy elképeztő külsővel rendelkező srác: Kyohei, Takenaga, Yukinojo és Ranmaru albérletben él egy hatalmas házban. Hirtelen úgy dönt a házi néni, hogy utazgat egy kicsit. Viszont mielőtt indul, kiad a fiúknak egy feladatot. Amíg nincs a házban, az unokahúga, Sunako-chan belöltözik hozzájuk. Ezzel még nincs is semmi probléma, viszont az a feladat, hogy hölgyet kell belőle faragni. Ha sikerül ezt teljesíteniük, elengedi nekik a lakbért, ha nem, akkor a tripláját kell fizetniük. A fiúk számára ez nem jelenthet gondot. (Gondolták ők…) Azonban rá kell jönniük az első találkozás alkalmával, hogy a lehetetlenre vállalkoztak.


Grafika: Nekem nagyon tetszett annak ellenére, hogy nem a legjobb. Szerintem egy ilyen animének ez tökéletes rajzolás volt.


Szereplők: Most nem írnék felsorolást. Mindegyikről lehetne eszméletlen dolgokat írni, de szerintem az anime is jobb lesz, ha akkor találkozol velük és „ismered” meg őket.


Jó szórakozást és kellemes orrvérzős estéket! :D :D :D

(ha furcsának érzed elköszönésem, akkor ajánlom figyelmedbe minimum az 1. rész megnézését….)


bottom of page