top of page

RECENT POSTS: 

HALLGASS MEG!

  • handy-icon_09_bw.png
  • Black YouTube Icon
  • Grey YouTube Icon

No Game No Life


Főszereplőink, Shiro és Sora gamerek, akik életüket a szobájukban töltik le játékokat játszva. A világ úgy ismeri őket, mint az Üresek, mivel a játékokban a karaktereiknek sosem adnak nevet, hanem üresen hadják a mezőt. Legyen szó bármilyen játékról, ők legyőzhetetlenek. Egy nap kihívja őket valakit. A kemény küzdelem után az ellenfelül furcsa kérdéseket tesz fel nekik: "szeretik a világukat?". A világuknak nem ismerik a szabályait, nem lehet tudni a műfaját sem, mégis 7 milliárd játékos van benne. Ha túl sokat beszélnek, ha túl keveset, kiközösítenek. Az a világ csak egy... szar játék.


Kapnak egy furcsa üzenetet, egy linkkel. Ők rákattintanak, és bejön egy játék. A kemény küzdelem után újjabb üzeneteket kapnak: "ti testvérek, jók vagytok ebben" és "gondoltatok már arra, hogy rossz világba születtetek?" "ha lenne olyan világ, amiben tiszták a szabályok és a célok..." Válaszuk a következő: "ha tényleg létezik ilyen világ, akkor mi rossz helyre születtünk..."


És itt kezdődnek a bajok. Ugyanis az, akivel beszélgettek nem viccelt. Tényleg átkerültek egy másik világba, aminek lényege: a játék. Játékokkal döntik el az életet és a nemzetek határait is. Itt kezdődik Sora és Shiro kalandja.


Minél tovább tartózkodnak abban a világban, annál jobban megkedvelik és annál nagyobb célokat tűznek ki maguk elé. Egy vicces, és egyben fantasztikus anime. Engem teljesen letaglózott Sora és Shiro inteligenciája és hihetetlen képességeik. Nem is kell erről többet mondani, de még annyit hozzá fűznék, hogy ha még nem láttad... TAKARODJ ÉS NÉZZD MEG MOST!!! :DDD


De tényleg, ennél többen nem nagyon tudok mondani anélkül, hogy ne spoilerezzek. Azt meg ugye nem szabad, mert nem szép dolog...


A No Game No Life animében valahogy vége van, de a végén még kiállt egyet Sora, hogy "még nincs vége" vagy talán, hogy... "legyőzöm az Istent!"... Nemtudom... az utolsó részt már rég láttam, de a lényeg megvan: a folytatásért kiállt, amit nem kaptunk meg. Sok pletyka van arról, hogy lesz 2. évad, de... ki tudja ezt már?


Pontozás:

Kichi-chan: 10/10

Szupszup-san: 10/10

(Ez azért sokat elárul. nem? :D)


bottom of page